Opiskele taidetta kotoa

Nyt Suomessa on mahdollista opiskella taidetta kotona ammattitason kursseilla. Nyt sinun on mahdollisuus vapauttaa oma sisäinen taiteilijasi, sillä taidekursseille voi osallistua ihan kuka tahansa, oli sitten aiempaa kokemusta taiteesta tai ei. Taidekursseilla voi opiskella akryylimaalausta, taiteen myyntiä sekä öljymaalausta. Kurssit ovat edullisia ja kaikki kurssit ovat vain klikkauksen päässä.

art

Öljymaalaus

Tällä kurssilla opitaan öljymaalauksen perusteet, ja kurssin kokonaiskesto on 8 viikkoa. Kurssi sisältää teoriaosuuden, tehtäviä, lisämateriaalia, vinkkejä sekä ideoita. Aikaisempaa maalauskokemusta kurssiin ei tarvita, ja kurssin hinta on vain 89 euroa.

Taiteen myynti

Jos olet aina unelmoinut eläväsi taiteella, tämä kussi on juuri sinulle tarkoitettu. Kurssilla opiskellaan kuinka omatekemää taidetta voi alkaa myymään ja mitä siihen tarvitaan. Kurssi kestää viisi viikkoa, ja sen hinta on 127 euroa.

Akryylimaalaus

Akryylimaalauskurssin kokonaishinta on vain 65 euroa, ja tämä ammattitason kurssi tarjoaa akryylimaalauksen perusteet kattavasti. Kurssilla pääsee tutustumaan teoriaan, ja kurssill jaetaan myös paljon lisämateriaalia.

Taidekurssit ovat loistavia juuri siihen tarkoitukseen, mikäli aika ei riittäisi muuten niiden opiskeluun. Kursseilla on kaikki mahdollista tehdä internetin välityksellä, mikä tarkoittaa sitä että opiskelijan ei tarvitse lähteä kotoa kauemmas. Kurssit alkavat aina samantien kun opiskelija liittyy mukaan. Kun kurssi on ostettu, sähköpostiin tulee erilaista materiaalia koko kurssin ajan. Kurssit on mahdollista maksaa luottokortilla turvallisen maksuvälittäjän kautta, ja kurssien muu materiaali kuten maalaustarvikkeet ovat myytävänä erillisessä verkkokaupassa. Parasta on se, että kursseilla ei tarvita minkäänlaista erityisosaamista, eli kursseille voi osallistua vaikkei olisi mitään aiempaa kokemusta taiteen eri aloista. Jos opiskelija ei ole varma haluaako ostaa kurssia, taidekurssien sivuilla on mahdollista kokeilla ilmaista pikakurssia, jonka avulla on mahdollista nähdä kuinka kaikki toimii. Tämä kyseinen pikakurssi ei velvoita mihinkään.

Mikäli olet aina haaveillut olevasi taiteilija, nyt se on aika päästää esiin ja suunnata opiskelemaan erilaisia taiteenaloja. Netissä toimivilla taidekursseilla on mahdollista saada ohajus ja materiaalit samalla rahalla kuin erilaisissa opiskelupaikoissakin, ja loistavinta on se, että opiskelija saa opiskella silloin kuin itse haluaa ja on aikaa.